Hoppa till sidans innehåll

November 2015

25 NOV 2015 11:23
Nu har vi snart Jul i våra hus och vill tacka alla Er som sliter i hallarna och verkligen gör ert bästa för skånsk basket.
  • Uppdaterad: 07 JAN 2016 11:29

Hej alla glada Skånedomare

Nu har vi snart Jul i våra hus och vill tacka alla Er som sliter i hallarna och verkligen gör ert bästa för skånsk basket .

Det har varit mycket snack om återbud etc men jag vill verkligen ta av hatten för Er som verkligen ställer upp och ser till att våra matcher spelas och det inom våra reglers ramar. Vill också passa på att tacka Sidde o Magnus för deras jobb med domarlistorna. Ett Stort tack till Alla där ute i hallarna .

Ser fram emot den sista månaden på året och att vi får tid till familj och vänner i våra stugor så vi kan ha nya krafter efter helgerna att genomföra den andra delen av säsongen .

Styrelsen har haft en del möten med TK ang övervakning etc och vi kommer köra igång den verksamheten i januari med full kraft. Vi har bra sammarbete med Domarchefen och bjuder in honom med jämna mellanrum till våra möten. Vi vill gärna att Ni kommer in med förslag på olika fokusområde som Ni vill att styrelsen skall driva.

Njut nu av all den goda julmaten och den goda drycken därtill och hoppas Tomten är snäll ;-)

Med dessa korta ord vill jag än en gång tacka Er för era insatser och att Ni är på tå i hallarna och jobbar som ett team .

Keep on the good work my friends :-)

Cheers/Styrelsen

Skribent: Caroline Svensson
Epost: This is a mailto link

Snabblänkar

Köp SkBBFs domartröja/jacka
För att köpa SkBBFs domartröja eller jacka besöker du SkBBFs webshop

Förbundshemsidor

Stödj oss på facebook:

 

 

Postadress:
Gråbröderna BBK - Basket
Björn Hartsmar, Tisdagsgatan 5
25664 Helsingborg

Kontakt:
Tel: 042130787
E-post: This is a mailto link

Se all info